Klantenservice

 

 • Versturen & Bezorgen

  Alle bestellingen worden door onze vervoerder Transmission rechtstreeks naar uw winkel verstuurd.

 • Prive & Veiligheid

  dib blinds respecteert de privacy van al haar dib partners en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. dib blinds zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 • Retourneren & Ruilen

  Wanneer wij een ander product hebben geleverd dan u heeft besteld, dan adviseren wij u om direct contact met ons op te nemen. De jaloezieën worden op verzoek van u speciaal op maat gemaakt. Ruilen van op maat gemaakte jaloezieën is niet mogelijk. Bij schade of gebreken wordt natuurlijk gekeken naar een correcte oplossing. Producten die achteraf vermaakt moeten worden, die worden altijd opgehaald, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

 • Bestellen

  U kunt als dib partner bij ons eenvoudig en veilig online dib jaloezieën bestellen. Als u een bestelling heeft gedaan, dan wordt uw bestelling binnen 10/15 werkdagen bezorgd bij u in de winkel.

 • Betalen & Prijzen

  Als dib partner betaalt u veilig en vertrouwd met iDEAL, of u kiest voor "betalen op factuur" Alle vermelde prijzen in de winkel zijn incl.btw.

 • Bekijk uw orders

  Als u inlogt met uw inloggegevens, dan kunt u eenvoudig al uw orders in een beveiligde omgeving bekijken.

 • Update uw accountgegevens

  Als u uw accountgegevens wilt veranderen, zoals uw factuuradres, uw bezorgadressen, of als u uw standaard leveringsinstellingen wilt veranderen, log dan in op uw account met uw gebruikersnaam (u hebt mogelijk uw e-mailadres gebruikt als uw gebruikersnaam) en wachtwoord.